Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2018
05september
REGISTER

Zing mee met de kerstoptredens van Rejoice

  Vind jij het leuk om kerstliederen te zingen en dit met een koor ten gehore te brengen? Dan is dit je kans! Na de zomervakantie start Rejoice met het instuderen van kerstliederen voor haar kerstoptredens in december (kerstmarkt Holten en Deventer en 1e Kerstdag tijdens de kerkdienst in de Gereformeerde kerk De Kandelaar in Holten). Voor deze kerstoptredens zijn ‘gastleden’ van harte welkom. We nodigen je van harte uit om van september t/m december met ons het kerstrepertoire in te studeren o.l.v. onze dirigent Wim Rijstenberg en tijdens onze kerstoptredens mee te zingen. Kosten voor deelname bedragen totaal € 25,-. Ook als je blijvend lid wil worden, ben je van harte welkom! We repeteren  vanaf 5 september het kerstrepertoire iedere woensdagavond  , tot de pauze, van 20.00-21.15 uur in de Gereformeerde kerk ‘De Kandelaar’, Stationsstraat 4 in Holten. Zie voor meer informatie ook onze website:  www.rejoiceholten.nl

Meer informatie »
december 2018
15december
REGISTER

Kerstmarkt Lebuinuskerk Deventer

We zijn blij om ook dit jaar weer te mogen zingen in de Lebuinuskerk van Deventer tijdens de Kerstmarkt. Tijd van 13.00 – 14.00 uur. Het is er altijd gezellig en sfeervol. Kom met ons in de Kerststemming en neem een kijkje bij het Dickensfestijn.

Meer informatie »
15december
REGISTER

Kerstfair Holten (Dorpskerk)

Ook dit jaar brengt Rejoice tijdens de Kerstfair weer kerstliederen ten gehore tijdens het muzikale programma in de Dorpskerk in Holten. Tijd: 16.00 – 16.20 uur.

Meer informatie »
25december
REGISTER

Kerstdienst in de Kandelaar

Erg fijn dat we op deze 1e Kerstdag mogen zingen in de Kandelaar, want dit is de thuisbasis voor onze repetities op de woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur. Van harte welkom om eens een keer te komen kijken op de woensdag, of te komen luisteren in de dienst op Kerstmorgen.

Meer informatie »
april 2019
21april
REGISTER

KERKDIENST 1E PAASDAG ICHTUSKERK COLMSCHATE

Kerkdienst om 10.00 uur Protestante Gemeente Colmschate/Schalkhaar in de Ichtuskerk, Holterweg 106, 7429 AH Colmschate. Voorganger: ds. H. Schuurman  

Meer informatie »
juni 2019
09juni
REGISTER

Kerkdienst 1e Pinksterdag, De Kandelaar, Holten

Medewerking aan kerkdienst Gereformeerde Kerk de Kandelaar, Stationsstraat 4 in Holten.  

Meer informatie »
+ Exporteer Vermelde Evenementen