Wat we doen

Zoals je bij “Wie zijn we” hebt kunnen lezen, zijn we een veelzijdig allround gospelkoor en zo is ook ons aanbod.

Optredens:
Wij verlenen regelmatig onze medewerking aan kerkdiensten, met name jeugd- en opendeurdiensten. Ook kunnen meedenken met themadiensten, waarbij we -indien gewenst- voor interactie tussen gemeente en koor kunnen zorgen dwv samen- en wisselzang . We nemen ook regelmatig deel aan korendagen, gospelgala’s en kerstmarkten.

Repertoire:
Ons repertoire is zeer divers, van rustige ballads tot opwekkingsliederen. De meeste nummers zijn Engelstalig en enkele zingen we Nederlandstalig. Aan het inbrengen van verzoeknummers proberen wij zoveel mogelijk te voldoen. We studeren zoveel mogelijk 4-stemmig in.

Voor meer informatie en/of boekingen kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier.

Combo:
Wij hadden een zeer enthousiast combo dat vanwege studie niet meer hun vaste bijdrage kan leveren tijdens optredens. Dat vinden wij uiteraard erg jammer en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe comboleden! Dus… ben jij drummer, pianist of gitarist en vind jij het leuk om je hobby en je geloof te combineren om ons koor muzikaal aan te vullen en te versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vul daarom het contactformulier in en kom eens de sfeer proeven van Rejoice.

Interesse?
Ben je een enthousiaste zanger(es) of muzikant en wil je samen met ons op een actieve manier het geloof uitdragen? Kom dan gerust een keertje tijdens een repetitie meedoen (of eerst kijken mag natuurlijk ook).

Of ben je op zoek naar invulling voor een dienst of evenement? Wij horen graag van u!

Repetitie:
Wij repeteren wekelijks op de woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de Gereformeerde kerk “de Kandelaar” locatie Het Leerhuis, Stationsstraat 4, 7451BH  te Holten.